Cataluña Informativos   Edició Migdia-17 d'agost 2015 17/08/2015 29:59

 Un jutge de Tarragona interroga quatre persones per la mort del manter senegalès mort a Salou la setmana pasada.  Entre ells el germà de la víctima qui asegura què ha dit el just i necessari. L’ajuntament de Salou es personarà com acusació particular en les diligències penals pels desperfectes ocasionats per la comunitat senegalesa el mateix dia de la mort del seu compatriota. PP i C’s a l’ajuntament de Barcelona demanen a l’alcaldessa Ada Colau que es convoqui d’urgència la Comissió de Seguretat per abordar el top manta.

El jutjat de violencia domèstica de Gavà envía a la presó l’home acusat de matar amb un matxet la seva ex parella a Castelldefels la semana pasada.

El candidat d'Unio a la Generalitat Ramon Espadaler demana a Junts pel Sí què aclareixi abans del 27-S qui será el President si guanyen . C's assegura que amb els comentaris de Romeva  es demostra què la coalició sobiranista no te cap projecte ni lideratge.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, diu a Prada de Conflent què no se’n refia de la reforma de la Constitució què proposa el PP.

Els usuaris d'autobus només creixen un 0'3% enfront el 2% què opten pel metro. L'Associació de promoció del transport públic demana completar la xarxa de bus ortogonal i definir el mapa global d'autobusos de la ciutat.

Nomes el 15% dels catalans mor sense fer testament, pero des d'aquest agost en cas de morir sense, els notaris poden decidir el legitim hereu sense necessitat de recórrer a la via judicial. -

El director d'Agricultura es reuneix amb el sector agrari de les comarques gironines per analitzar el primer focus, sembla què intencionat,  del cargol poma al Baix Empordà. Al Delta de l'Ebre l'ONG SEO/Birdlife fa una crida per demanar voluntaris què ajudin a combatre aquesta plaga dels arrossars .

Molt bones perspectives en la campanya de recollida de figues, sobretot per la seva qualitat. La comarca lleidatana del Segrià preveu què la producció d'enguany arribi als dos milions de quilos.

Cataluña Informativos
Más opciones