Cataluña Informativos   Edició Migdia- El Govern insta a l'Estat a facilitar els tràmits de votació per als 195.000 catalans residents a l'estranger. El 27-S estan cridats a votar 5'5 milions de catalans 05/08/2015 29:55

 La consellera de Governació Meritxell Borràs recorda que la funció de la Generalitat és informar als ciutadans sobre els dubtes dels comicis però és a l’Estat a qui li correspon posar tots els mecanismes per exercir el dret a vot als què viuen a l’estranger perquè no torni a repetir-se les queixes de 2012.

Duran i Lleida tanca la llista d’Unió per Barcelona i remarca què no donaran suport al procés d’ Artur Mas . Junts pel Sí es presenta aquest vespre en el primer acte públic de precampanya al Parc de la Ciutadella de Barcelona. 

Els partits catalans al Congrés mantenen el percentatge en intenció de vot en cas d’eleccions generals segons el darrer Baròmetre del CIS.

La compravenda d’habitatge creix al juny a Catalunya un 8%respecte de fa un any i encadena 10 mesos a l’alça.

L’ajuntament de Barcelona proposa als propietaris d’apartaments turístics a Ciutat vella què hagin estat sancionats, què si els converteixin en pisos socials, se’ls condonarà el 80% del deute.

L’ajuntament de Lleida reclama compromís a la resta d’administracions per a solucionar els problemes d’allotjament dels immigrants irregulars què s’han instal.lat a la plaça del Seminari perquè se’ls haurà de desallotjar per unes obres. 

Milers de maletes s’acumulen a l’aeroport d’El Prat per problemes de saturació de la companyía Vueling en l’operació sortida.

L'Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron ha tornat a marcar una nova fita en realitzar sis trasplantaments pediàtrics en només 24 hores.

Arrenca a Barcelona el Circuit Festival. 

Al Claustre del Carme de Peralada es fa l'estrena mundial de l'òpera 4CARMEN.

Cataluña Informativos
Más opciones