Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia: 18 març 2016 18/03/2016 30:05


Si ara es celebressin eleccions a Catalunya, la coalició de JXSí tornaria a ser la força mésvotada amb 4-6 escons menys que els 62 actuals, però CSQP duplicaria la seva representacio passant d'11 a 22 escons. Pel que fa a la resta de forces, la CUP mantindria els 10 diputats però la resta perdria representació. Són els resultats de la primera enquesta en intenció de vot al Parlament què publica el CEO aquest 2016 què també recull què en cas d'unes eleccions generals, En Comu Podem tornaria a repetir com a primera força mantenint els 12 diputats aconseguits el 20 Desembre. Els polítics catalans millor valorats Oriol Junqueras i Carles Puigdemont.

El President de la Generalitat reitera què el Govern continuarà amb l'acció exterior, obrint noves delegacions, malgrat els impediments que posi l'Estat.

El  vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, es reunira avui a Madriod amb el ministre d'Hisenda, Cristobal Montoro per a reclamar-li els diners de la liquidacio de 2014.

El capellà i escriptor Josep Maria Ballarin ha mort aquesta matinada als 96 anys. La capella ardent ha quedat instal.lada a Berga fins demà. L'enterrament es farà a Gosol.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones