Plaça gran Ràdio 4

Plaça gran

Dissabte i diumenge de 08.30 a 09.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Plaça gran - 11 de març de 2017

Plaça gran - Vic. Dia Internacional de la Dona

11 març 2017

INTERVENEN

Diverses lectures de dones

Josep-Ramon Soldevila, regidor d’igualtat i participació

Sonia Fuentes, escriptora

IL·LUSTRACIONS MUSICALS

Cançó de fer camí sobre un poema de Maria Mercè Marçal

Et recordo Amanda, Raimon

Soc una dona, Marina Rosell

CONTINGUT

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, hem assistit a un acte a Vic consistent en la lectura de fragments de literatura dedicada a la dona i hem parlat amb el regidor d’igualtat.

Amb el regidor d’Igualtat sabem de la gestió municipal cap a la integració de les persones nouvingudes i particularment de les dones. VicDones és un servei per assessorar-les amb una atenció personalitzada.

Ens fem ressò del testimoni d’una víctima de violència de gènere. Es tracta d’una escriptora que ens descriu una situació corprenedora. Es tracta d’una dona maltractada que un bon dia va trencar l’espiral en que estava presa i, refeta la seva vida, ha escrit un llibre on detalla els aspectes relacionats amb la violència. El seu propòsit, alertar les dones perquè no caiguin al parany de dependència sentimental que s’amaga darrera la majoria de maltractaments.

veure més sobre "Plaça gran - Vic. Dia Internacional de la Dona" veure menys sobre "Plaça gran - Vic. Dia Internacional de la Dona"

Els últims 397 programes de Plaça gran

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos