Plaça gran   Plaça gran - 24 de setembre de 2016 24/09/2016 29:54

INTERVENEN

Jaume Morist, vidu

Rosa Morist Verdaguer, filla

Emma La Salle, presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Remei

Mercè Parés, col·laboradora de la Rosita

Anna Erra, alcaldessa de Vic

CONTINGUT

Rosita Verdaguer va ser una persona implicada al barri dels habitatges Montseny i a la ciutat de Vic que ens va deixar l’estiu de 2015. Verdaguer va ser una persona popular de barri de tota la vida, fou presidenta de l’associació de veïns del Remei i de la Mancomunitat d’Habitatges Montseny. D’aquelles persones entranyables i entregades per una mateixa causa, que anava exercint diàriament cada tarda amb discreció i sense fer massa soroll. Fora de la comarca, era molt coneguda, entre d’altres, en els àmbit de gestió territorial.

Amb tota aquesta trajectòria la ciutat de Vic va fer-li un homenatge, inaugurant un espai dedicat a la seva persona al Centre Cívic d’El Montseny.

Entrevistem al seu marit, la seva filla, la presidenta de l’AA de Veïns del barri i a una col·laboradora seva.

Per acabar demanem a l’alcaldessa de la ciutat que ens parli de la Rosita i d’algunes de les múltiples accions que desenvolupa el municipi de Vic.

Demà repassarem la nostra fonoteca. És un exercici que fem amb motiu del 40 aniversari de l’emissora per recordar facetes determinades de la història de les nostres persones entrevistades. Ens dedicarem a a la ciutat de Vic amb registres sonors del nostre programa i documents actuals inèdits.

Plaça gran
Más opciones