Món possible   Món Possible 9 febrer 2019 09/02/2019 59:31

Els pensionistes han sortir al carrer a revindicar els seus drets i els dels que venim al darrera. És una Gent Gran activa i reivindicativa, que ens recorda que va defensar la democràcia i ara lluita perquè no es perdin els drets assolits. En parlem amb Paca Tricio, jubilada i autora de "La rebelión de los mayores. Porque la indignación no se jubila nunca". Una de les seves queixes és que se senten explotats i invisibles, a la vegada.

Un altre col.lectiu invisible és el poble rohinya, que està vivint un autèntic genocidi a Birmània, davant la passivitat i el silenci de la comunitat internacional. Ens ho explica, de primera mà, Tun Khin, activista rohinya pels drets del seu poble.

Coneixem el drama de l'explotació sexual de nenes a l'Índia, amb Isabel Martínez, de l'ong Sonrisas de Bombay. L'Índia és el primer país del món en tràfic de persones: més de 18 milions en són víctimes.

I ens acostem a una altra realitat amb nom de dona, la Mutilació Genital Femenina, amb Adriana Kaplan, fundadora de la Fundació Wassu, de la UAB, que treballa en la prevenció d'aquesta forma extrema de discriminació de la dona.

Món possible
Más opciones