Món possible   Món possible - 28 d'abril de 2018 28/04/2018 55:45

Analitzem les implicacions de la sentència judicial sobre La Manada amb l'activista feminista Maria Teresa Blandón, de Nicaragua: "este caso tenía suficientes evidencias --ens diu-- com perquè la condemna fós per violació". El cas evidencia que "en el Estado sigue enquistada la misoginia y el desprecio por los cuerpos de las mujeres, por la libertad de las mujeres sobre sus cuerpos, sobre su sexualidad. No tenemos un aliado en el Estado. Esta impunidad lanza a los hombres un mensaje permisivo, que legitima y da permiso para cometer estos actos de violència sexual".

A punt de celebrar-se l'1 de Maig i tot coincidint amb el Dia Mundial per la Seguretat i la Salut en el Treball, reivindiquem el Dret al Treball, al treball digne, i coneixem el cas de la Clara Penagos. Ella és dona, és immigrant i és treballadora precària. Parlem de "vides precàries" amb la Clara i amb Salvador Busquets, director de Càritas-BCN, que fa acompanyament laboral a través del programa "Feina amb cor", perquè la precarietat laboral destrueix la persona.

I recuperarem el reportatge "Famílies gitanes a l'escola", elaborat per la Marga Esparza per a aquest programa, perquè acaba de ser reconegut amb una Menció Honorífica dels Premis Civisme de la Generalitat.

Món possible
Más opciones