Món possible   Món possible - 21 d'abril de 2018 21/04/2018 55:36

Una quarta part dels atacs a persones LGTBI no s'arriben a denunciar, segons l'Observatori contra l'Homofòbia. Tot i això, creixen les denúncies per aquestes agressions, que pateixen sobre tot homes gais i bisexuals.

El Patricio Vindel va haver d'abandonar el seu país, Hondures, perquè en el seu cas les amenaces eren de mort. Allà, treballava en la defensa dels drets d'aquest col.lectiu, una tasca que continua també aquí, on ha aconseguit l'asil.

El Patricio ens visita al programa i, a les "Històries de refugiats" de la Rosa Cervantes, coneixem també el cas de la Sara, una jove "trans" que va fugir d'Hondures i s'ha refugiat a Barcelona,

Felicitem l'Arcadi Oliveres, perquè acaba de rebre el premi Constructors de pau, de l'Institut Català Internacional per la Pau, en reconeixement a tota una trajectòria a favor del pacifisme i la justícia social.

I, a les portes de Sant Jordi, fem una relectura dels contes clàssics amb l'escriptora Ángela Vallvey, que acaba de publicar Cuentos clásicos feministas.

Món possible
Más opciones