Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - 27 de novembre de 2016 27/11/2016 26:43

Aquest diumenge hem començat amb una recomanació lectora sobre les Germanes Mitford? Per primer cop a Espanya es pot accedir a la correspondència de 6 germanes que condensen la problemàtica del segle des d'allò femení. Nancy, Pamela, Diana, Unity, Jéssica i Deborah representa un interessant retrat del s.XX a través dels ulls d'aquestes sis dones que malgrat les seves diferències ideològiques i les seves diferents concepcions del món, sempre es varen mantenir unides gràcies a les cartes.

Entrevista a Martí Casadesús, director de l'Agència de Qualitat Universitària. Un instrument creat per valorar la qualitat del sistema universitari català, que pilota el procés d'adaptació a l'espai europeu d'educació superior, a través de processos de verificació i acreditació de les titulacions universitàries. AQU avalua la qualitat del miler de titulacions que imparteixen les universitats catalanes i també les activitats de recerca, docència i gestió del professorat universitari.

L'Agència elabora estudis d'inserció laboral i de gènere amb l'objectiu d'oferir a la societat informació de l'estat actual del món universitari i post universitari.

Marti Casadesús va deixar molt clar que els estudis universitaris milloren la inserció laboral, redueixen el temps a trobar feina i garanteixen una millor retribució econòmica. Una altra de les eines que ofereixen als estudiants pre-universitaris per orientar-los en la seva decisió és el conegut com a EUC, un cercador on hi ha tots els ensenyaments universitaris oficials amb les seves últimes avaluacions de qualitat i indicadors com la matrícula, l'accés o la inserció laboral.

Es mesuren la qualitat del professorat, dels estudis i de les acreditacions (generació i transferència de coneixement), tot a través d'un equip que avalua tots els estàndards.

Llibres, píxels i valors
Más opciones