Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - 15 de gener de 2017 15/01/2017 25:59

Aquest diumenge hem començat amb una història familiar digne de novel·la que té a veure amb unes caves centenàries a Sant Sadurní d'Anoia.

Entrevista a Sebastià Bennasar, director del Tiana Negra, el festival de novel·la negra en català que celebra el seu 5è aniversari. L'èxit de la novel·la negra ha aconseguit fidelitzar aquesta cita al Maresme. Són exclusivament en català i són pioners. S'ha aconseguit fidelitzar el públic i el proper cap de setmana 20 i 21 de gener, Tiana s'omple de negrots i negrotes.

En 5 anys el Tiana Negra ha crescut en nombre d'activitats, autors i públic i ha contribuït a l'auge del gènere a Catalunya. El Festival arrenca amb un homenatge a Andreu Martín, el que inaugurarà el festival d'aquest 2017. També destaquen una taula d'escriptores i periodistes amb'Fàtima Llambrich i Núria Cadenes, un especial dedicat a "Nit i Dia" amb l'actor Marc Martínez o una taula d'escriptors fora de Barcelona amb Ramona Solé, Carles Mentuy, Ramon Solsona i Sílvia Mayans.

Un dels actes importants és el lliurament del Premi Memorial Agustí Vehí -Vila de Tiana que enguany arriba a la 4a eidicií i s'hi han presentat 16 originals. La 5ena edició del Tiana Negra tindrà una cloenda internacional amb la presentació de la darrera novetat de Flavio Soriga, "Metròpoli" editat per Al Revés.

Com a novetat enguany hi ha la Cadira d'Orelles, un interrogatori literal a autors del gènere com Salvador Balcells, Lluís Llort i Jordi de Manuel.

Llibres, píxels i valors
Más opciones