Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - 2 d'abril de 2017 02/04/2017 27:32

Aquest diumenge hem començat amb la reflexió sobre la Premi Pulitzer, Annie Dillard, que va escriure "Una temporada en Tinker Creek". Amb la influència de Whalt Whitmann, parla de la mirada innocent sobre un món vell explicant històries. La importància del retorn a la naturalesa, als petits plaers de la vida. Annie Dillard va ensenyar durant 21 anys al Departament d'Anglès de la Universitat de Wesleyan (Connecticut). Tocava el piano, ballava, feia dibuix i era una apassionada de la lectura. Amb 29 anys va guanyar el Pulitzer i el 2015 el President Obama li va atorgar la Medalla Nacional de les Arts i les Humanitats.

Entrevista a Marc Pastor, autor de Farishta (editada en català per Ara Llibres i en castellà per Catedral. Farishta és la protagonista d'una novel·la d'aventures molt addictiva. Una de les preguntes que sorgeixen a la trama és què seríem capaços de fer per ser pares? La Farishta ha fet 18 anys i és desinhibida i valenta, li ofereixen la feina de la seva vida. La companyia russa Iefremov-Strugatski l'ha contractada per atendre a famílies riques que viuen en un complex d'illes privat a la Polinèsia francesa, on se'ls ha garantit que podran educar els fills sense cap risc.

Ens situem a 1993, les famílies tenen un secret inconfessable, la Farishta es preocupa perquè estan aïllades del món. Comença a desconfiar de tothom i veient que la seva vida perilla pensa en escapar.

L'estil està ple de diferents tipografies però també de girs argumentals imprevisibles i una gran imaginació pròpia. Intriga i Aventura per atrapar el lector des del minut 1. Marc Pastor és criminòleg i un explorador culturalment dispers.

Llibres, píxels i valors
Más opciones