Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - 7 de febrer 2016 07/02/2016 26:15

Aquest diumenge hem parlat del projecte Kiva que porta a terma una escola finlandesa de Fuengirola a Málaga. 25 anys de trajectòria en el món educatiu els avalen. Entre jocs aprenen a combatre l'assetjament i una de les primeres lliçons és que es guanya fent pinya, fent equip. Treballen les emocions com la seguretat, la tristesa, la por o la felicitat.

Entrevista a Mar Furró, al capdavant de Viatges Responsables de Tarannà i Jordi Punte, expert en Responsabilitat Social. Un concepte de viatge que fa un pas més enllà de la responsabilitat i el compromís. Tarannà connecta al viatger amb la vida autèntica del lloc i les gents que visita. Una manera de prendre consciencia de l'empremta que deixem tots els viatgers darrera els nostres passos.

Rutes responsables, rutes humanes, viatges eco socials i medioambientals. Una aposta per sortir del viatge convencional i vetllar per conceptes més vinculats a l'experiència, el compartir i el conèixer de primera mà els països que tant ens atrauen. Es potencien les organitzacions locals que vetllen pel desenvolupament local, els drets humans i la justicia social. 

La oferta de Viatges Responsables Tarannà són viatges amb sentit que passen per Brasil, Camerún, Costa Rica, Vietnam, India, Equador, Etiòpia, Marroc, Guatemala, Bolivia, Jordània o Namíbia. Són propostes a mida. I també parlem de Viatges Tarannà que és una de les 6 empreses españoles que ha assumit els compromisos de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Són 10 principis basats en els Drets Humans, Laborals, Medioambientals i d'Ètica. Viatges Tarannà la va creat Ferran Martí fa més de 20 anys. Un projecte que aspira a que les persones trobin part de les seves respostes existencials a través dels viatges.

Llibres, píxels i valors
Más opciones