Cataluña Informativos   Edició Migdia - 3 de juliol de 2017 03/07/2017 50:10

El Govern desvetllarà demà  els detalls de la llei del referèndum que dóna les garanties per a la celebracio de l'1-Octubre. Primer ho farà al Parlament, després en un gran acte públic.

Amb tot i a poques hores per conéixer el text legal,  les forces independentistes s'han endinsat en una nova polèmica. Tot per unes declaracions del conseller d'empresa Jordi Baiget afirmant que l'Estat no permetrà el referèndum i a més admetre que tem pel seu patrimoni familiar davant possibles accions judicials.-La CUP en la primera reaccio ha demanat al conseller que s'aparti del Govern. ERC ha cridat a la unitat malgrat les pors lògiques. La resta de formacions contràries al referèndum assenyalen que les paraules de Baiget avala la divisió al sí del Govern.

 

Una operacio conjunta de policia nacional i Mossos d'Esquadra ha permes detenir 5 persones com a presumptes autores del segrest durant onze dies d'un veí de Lloret de Mar i pel que reclamaven a la família un milió i mig d'euros.

 La presó Model de Barcelona, buida des del 8 de juny,   ja es pot visitar.  Per  veure  les instal.lacions  cal inscriure’s abans.

El sector del moble, un dels grans damnificiats de la crisi, ha presentat aquest dilluns a Barcelona el projecte "allforhabitat" el primer portal web que uneix fabricants i comerciants de tot l'Estat per intentar competir amb el gegant suec, Ikea.

 Barcelona encara avui la novena jornada de vaga parcial del  metro amb un 25% menys de passatgers del que és habitual.

 

Cataluña Informativos
Más opciones