Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 2 de febrer 2016 02/02/2016 17:04

El secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez, es mostra disposat a intentar formar govern perquè el PP i Mariano Rajoy han renunciat a dialogar i negociar amb les altres forces polítiques. Així li ha dit aquest matí al Rei abans què Felip VI rebi a la tarda al lider del PP.

La Presidenta del Parlament, Carme Forcadel,l veu impensable que el TC anul.li la comissio d'estudis del proces constituent. La lider de C's a Catalunya, Ines Arrimadas, afirma que la petició del govern espanyol no ha d'estranyar.
El TSJC desestima les querelles de Manos Limpias i UPyD contra Forcadell i Mas pel 9N.

El mes de gener va deixar 2.412 persones més inscrites als serveis d'ocupació de Catalunya, bàsicament procedents del sector serveis. Els sindicats alerten de l'increment de la desprotecció dels aturats i d'un mercat laboral cada vegada mes precari.

Els sindicats del metro de Barcelona han convocat vaga parcial de 10 del mati a 3 de la tarda per denunciar el bloqueig de la negociacio amb TMB. Una aturada que els treballadors tambe han visibilitzat amb una manifestació pel centre de la ciutat. TMB ha tancat alguns accesos per evitar aglomeracions i garantir la seguretat.


Adif i Renfe han restablert el servei habitual de la linia R8 de Rodalies, un cop finalitzades les feines de reparacio dels danys causats a la Bifurcacio Mollet provocats pel robatori del cable de coure el 15 de desembre.

- Un estudi de l'IDIBELL sobre l'epigenètica de les cèl.lules de persones afectades per càncer permetrà determinar el medicament específic necessari pel seu tractament.

- El PSC de Tarragona avala l'acord de govern amb PP i Unió a l'Ajuntament posant com a condicio innegociable el compliment del programa electoral .

- L'Ajuntament de Barcelona adjudica la Fira d'Abril a la Federacio d'Entitats Andaluses a Catalunya, la FECAC , per la seva millor oferta econòmica en el concurs public

- Preocupació entre els empresaris de les estacions d'esquí de fons catalanes. Totes menys la de Tavascan, al Pallars Sobirà, han hagut de tancar per falta de neu .

Cataluña Informativos
Más opciones