Cataluña Informativos   Edició Migdia-1 de juny 2015 01/06/2015 48:52

 

 El Comite Antiviolència a l'Esport es reuneix per a decidir si actua i/o sanciona per la xiulada de mes de 90 mil persones a l'himne espanyol i al rei , just abans de començar la final de la Copa del Rei que enfrontava al Bilbao i al Barça al Camp Nou. El President del Consell Superior d'Esports ho considera una manifestació d'intolerància.

El PSOE considera contraproduent una sanció però sí convenient aclarir què les actituds contràries a les institucions democratiques no són tolerables.

La Comissió d'Investigació sobre frau fiscal i corrupció política del Parlament repren demà els treballs abordant el Cas Pretòria, de presumpta corrupció urbanísitca a diversos ajuntaments de l'àrea metropolitana de Barcelona. Entre les compareixences previstes, l'exsecretari general de la Presidència, Lluís Prenafeta.

Els partits polítics continuen els pactes de governabilitat als municipis.Terrassa en Comú tanca files amb ERC per fer fora els socialistes, mentre el PSC no descarta un pacte amb Guanyem Badalona i la CUP per treure l'alcaldia al PP de xavier Garcia Albiol.

Operació tornada de segona Pasqua. 340 mils vehicles tornen a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Els cotxes matriculats a Catalunya al maig sumen 13 mil unitats, un 5'5% més que al  maig de 2014.

Els transportistes perjudicats per l'eliminació dels descomptes en autopistes que aplica Abertis.

L'organitzacio de l'Aplec del Cargol de Lleida anuncia que demanarà al Govern espanyol que distingeixi la festa d'interès turístic internacional, en tancar l'edició d'enguany amb 200 mil visitants

El celler de Can Roca es disputa amb el Noma danès, el títol de millor restaurant del món.

 

Cataluña Informativos
Más opciones