Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 18 de setembre 2015 18/09/2015 49:40

 La CE torna a referir-se a Catalunya l’endemà que el seu portaveu ahir assegurés que si Catalunya s'independitzés hauria de demanar el seu ingrés a la Unió . El  vicepresident  comunitar avui ha afegit què la Comissio està preparada per treballar amb les autoritats escollides democràticament .

La Junta  Electoral Provincial de Barcelona ha estimat què el President Artur Mas va infringir els principis d'objectivitat i transparència del procés electoral quan el dia de la Diada utilitzant el seu càrrec va aprofitar la declaració institucional per a traslladar missatges ideològics en favor de la candidatura a la que concorre el 27 S i l'insta a abstenir-se de realitzar actes similars en el que resta de campanya electoral.

L’ex conseller Ramon Espadaler ha declarat com a testimoni  davant el jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, en la causa què investiga el patrimoni de Jordi Pujol Ferrusola.

El TSJC ajorna la declaració de la directora d’un institut  prevista per dilluns  en la investigació de la querella contra Mas, Rigau i Ortega pel 9N.

L'Ajuntament de Barcelona està disposat a unir els dos tramvias de Barcelona, i per això ha encarregat ja els estudis previs per connectar aquest mitjà de transport per la Diagonal. L'anunci  ha coincidit amb la segona edicio del Parking Day. Una iniciativa organitzada per una seixantena d'entitats què amb la ciutadania, transformen per un dia places publiques d'aparcament de cotxes per a reivindicar una ciutat per a les persones més sostenible.

Els Mossos d'Esquadra han detingut una desena de persones en l'operació contra el blanqueig de capitals a Osona i el Moianès. Es calcula un frau de 40 milions d'euros 

El pregó de l'humorista Andreu Buenafuente, donarà el tret de sortida a la festa major de Barcelona, La Mercè.  Centenars d'activitats, combinant tradició i innovació, i concerts, ompliran la ciutat durant set dies què clourà dijous 24 amb el Piromusical.

Cataluña Informativos
Más opciones