Cataluña Informativos   Edició matí Girona-22 de febrer de 2018 22/02/2018 14:38

Avui destaquem que:

-L'estació de l'alta velocitat de Girona ja disposa, cinc anys després de la posa en funcionament, de tots els elements de seguretat i comunicació per fer front a una emergència. El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, assegura que les instal.lacions compleixen tots els requeriments que havien fet la Generalitat, els bombers i Protecció Civil.

-La IAEDEN ha denunciat que una granja de porcs de Cantallops, que te més de 700 animals, incompleix les condicions de la llicència ambiental que li van concedir el 2008. L'entitat naturalista ha presentat un recurs al tribunal contenciós-administratiu en el que assegura que les instal.lacions estan deteriorades i que les basses de purins tenen fissures.

-L'Audiència de Girona jutja a quatre homes, dos d'ells guardies civils, acusats de segrestar un home, portar-lo emmanillat a un bosc i exigir-li diners. El fiscal els acusa dels delictes detenció il.legal, robatòri amb violència i lessions i demana que els condemnin a 9 anys de presó. L'acusació particular eleva la petició fins als 38 anys.

Cataluña Informativos
Más opciones