Cataluña Informativos   Edició Matí Girona-19 de juny de 2018 19/06/2018 15:01

Avui destaquem que:

-La patronal gironina del transport i la Cambra de Comerç oferiran conjuntament curos gratuïts a joves de menys de 30 anys que vulguin ser conductors professionals. És una formació de 215 hores i els qui la superin s'incorporaran immediatament a alguna de les empreses del sector per portar camions o autobusos. Hi haurà 75 places cada any i els de la primera promoció ja podrien tenir feina abans de final d'any.

-L'alcalde de Verges ha assegurat aquest dilluns al jutjat que mai no va voler generar odi contra la Guardia Civil. Ignasi Sabater va tenir el suport d'unes dues-centes persones mentre declarava com a conseqüència de la denúncia de la fiscalía per haver relacionat als agents del cos amb la punxada massiva de rodes que es va produir al municipi l'octubre passat.

-Girona és durant aquesta setmana l'escenàri del rodatge d'una sèrie coreana. Es diu "Recuerdos de la Alhambra" i algunes de les escenes les gravaran fins divendres al barri vell. Aquest dilluns el pont de pedra ja s'ha convertit en un plató.

Cataluña Informativos
Más opciones