Cataluña Informativos   Edició Matí Girona-25 d'abril de 2018 25/04/2018 15:00

Avui destaquem que:

-El jutjat de Figueres ha arxivat la causa oberta contra l'alcaldesa de Roses, Montse Mindan, per haver donat suport a l'1-O. L'havia denúnciat un particular peró el jutge considera que no s'ha acreditat que incomplís el requeriment de l'Estat que l'impedia qualsevol actuació que permetés celebrar el referendum. Afrima que quan va firmar un decret de suport a la votació encara no havia rebut l'advertiment.

-El Ministeri d'Agricultura ha concedit dotze llicències per pescar corall vermell entre Begur i Arenys de mar. L'autorització és per a aigües exteriors peró segons la Generalitat compromet la veda que va acordar l'any passat. La moratòria del govern català afecta la franja compresa entre el cap de Begur i la frontera francesa.

-L'empresa Tecalex , que fabrica màquines per l'extrusió d'alumini, ha entrat en concurs de creditors i negocia la venda de la fàbrica que té a Sant Julià de Ramis i d'una filial dels Estats Units. Mentre dura el procés la direcció ha pactat amb els treballadors un expedient de regulació d'ocupació temporal. Durarà quatre mesos i afecta als 28 empleats de la plantilla.

Cataluña Informativos
Más opciones