Cataluña Informativos   Edició Matí Barcelona 25 juny 2018 25/06/2018 14:56

Primer dia de vacances a les escoles. Avui comencen les colònies,casals i campaments. També per als nens de famílies més vulnerables, que compten amb una beca d'alguna entitat. El Casal dels Infants porta ja 35 anys treballant per la inclusió dels nens en risc d'exclusió social. Parlem amb el seu director de relacions ciutadanes, ENRIC CANET.

Aquest dilluns comencen els treballs per executar el traçat definitiu dels Ferrocarrils de la Generalitat als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. Les obres impliquen el soterrament de les vies i afecten el servei. Des d'avui i durant dos mesos i mig, els trens no circularan entre l'estació de Can Feu Gràcia i Sant Quirze del Vallès. Els desplaçaments en aquest tram es faran en bus llançadora.

I avui entren en funcionament tres noves línies de la xarxa ortogonal d'autobusos de Barcelona: la diagonal D50, entre el Paral·lel i Ciutat Meridiana, la V9, entre el Poble-Sec i Sarrià, i la V33, entre el Fòrum i Santa Coloma. Algunes línies seran substituïdes per altres de noves a partir d'avui. Es tracta de la 41, la 42, la 50, la 51, la 66 i la 143.

Cataluña Informativos
Más opciones