Econòmix   Econòmix - 6 de maig de 2016 06/05/2016 55:29

Avui, a l'espai d'actualitat econòmica, hem abordat la fi del bitllet de 500€ i els objectius que persegueix, centrats en dificultar el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme. Tot això ho hem comentat amb Albert Grau, economista expert en mercats financers i soci professional d'Argenta Patrimonios.

A continuació, a la tertúlia, hem tractat la Llei de la segona oportunitat empresarial i hem donat resposta a la pregunta: els empresaris i professionals honestos que han perdut el seu negoci poden tenir realment una segona oportunitat? Per aquest assumpte hem comptat amb José María Torres, patró de la Fundació PIMEC i president executiu de Numintec, i Ramon Vila, patró-fundador de la Fundació PIMEC.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'agent telefònic multilingüe per treballar en una empresa ubicada a Barcelona. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI, hem parlat de l'Impost sobre els Bens Immobles, el famós IBI, i hem explicat com es calcula la quota a pagar, qui ha de pagar-lo i les bonificacions que hi ha per família monoparental, família nombrosa i persones vídues.

Econòmix
Más opciones