• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix - 'Reciclatge municipal, industrial i ramader' amb Xavier Gabarrell i Rosa Garcia

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Divendres de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Econòmix - 17 de març de 2017

Econòmix - 'Reciclatge municipal, industrial i ramader' amb Xavier Gabarrell i Rosa Garcia

17 març 2017

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat la pujada del tipus d'interès per part de la Reserva Federal. el Banc Central Nord-americà, passant de la forquilla del 0.50 - 0,75% a la del 0,75%-1% i ens hem preguntat per si l'augment de la despesa en defensa dels Estats Units valorat en 54.000 milions de dolars que ha proposat Donald Trump hi ha tingut alguna cosa a veure. Aquest assumpte l'hem comentat amb Albert Grau, economista i soci professional d'Argenta Patrimonios EAFI.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat un assumpte cabdal pel planeta: el reciclatge. L'hem explicat des de les vessants municipal, industrial i ramadera alhora també de relatar com estem gestionant els residus a Catalunya. Hem destacat com a exemples l'estat del reciclatge dels residus d'un cotxe i un telèfon intel·ligent per poder impulsar la conscienciació de les persones vers el consum responsable, els residus i el reciclatge. Per aquest temari hem comptat amb Xavier Gabarrell, investigador responsable del grup de recerca en Sostenibilitat i Prevenció Ambiental de l'ICTA (Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona), Rosa Garcia, directora de Rezero-Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable i Josep Maria Gallart, vicepresident de la Comissió d'Organització i Sistemes d'Informació del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de tècnic de recursos humans per treballar en una empresa del sector de l'alimentació amb un sou brut anual de 18.500€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI, Pere Masachs, soci director de Masachs Industrial, empresa especialitzada en la gestió immobiliària de naus i sòls industrials, ens ha parlat del mercat de naus i sòls industrials a Catalunya tot destacant que els preus mitjana actuals de lloguer i venda es troben per sota dels preus pre-crisi (2008) però també ha alertat de la manca de sòls i naus qualificades i que els grans inversionistes estan fent moltes adquisicions que provoquen un augment dels preus continuat.

veure més sobre "Econòmix - 'Reciclatge municipal, industrial i ramader' amb Xavier Gabarrell i Rosa Garcia" veure menys sobre "Econòmix - 'Reciclatge municipal, industrial i ramader' amb Xavier Gabarrell i Rosa Garcia"

Els últims 167 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos