• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix-'Oportunitats i amenaces per les inversions durant aquest any 2019' amb Lluís Torras i Josep Maria Valls

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix-7 de gener de 2019

Econòmix-'Oportunitats i amenaces per les inversions durant aquest any 2019' amb Lluís Torras i Josep Maria Valls

07 gen. 2019

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Judith Viladomat, portaveu de l’empresa PAL ROBOTICS, ens ha comentat quin és l’índex de robotització de les empreses a l’Estat espanyol, on hi ha més de 34.000 robots treballant en grans companyies segons l’Associació Espanyola de Robòtica i Automatització de Tecnologies de la Producció. Tot seguit a l'Agenda Econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà, des d'aquest dimecres 9 i fins divendres 11 de gener, el curs "Les noves NIIF i l'auditoria"; ha anunciat que dijous 10 de gener la consultora de RRHH ICSA Grupo i EADA Business School presentaran l'Informe evolució salarial 2007-2018; i ha divulgat que l'Institut Nacional d'Estadística publicarà divendres 11 de gener l'Estadística de Transmissions de Drets de la Propietat.

A continuació a la Tertúlia, Lluís Torras, assessor financer i consultor de l’Institut d’Estudis Financers, i Josep Maria Valls, director de l’oficina a Barcelona de RENTA 4, han abordat les oportunitats i amenaces d’inversió per aquest any 2019. Unes oportunitats que són cada cop més volàtils i canviants i que venen marcades per l’alentiment del comerç mundial, la geopolítica i les tensions comercials entre grans mercats. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group a Amposta. Avui hem proposat feina per treballar com a operari en una empresa del sector de les arts gràfiques amb una remuneració bruta anual entre els 18.000 i 19.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat el fet que l’activitat de cangur de nens tributa per IVA, segons una resolució vinculant de la Direcció General de Tributs. I finalment, a Món Immobiliari en Fernando Díaz, co-autor de l’Informe “La Llar és la clau” i tècnic d’anàlisi social i incidència de Càritas a Barcelona, ens ha parlat de dignitat i habitatge i és que segons el mencionat Informe de Càritas, el 36% de la població de l’àrea de Barcelona no disposa d’una llar digna.

veure més sobre "Econòmix-'Oportunitats i amenaces per les inversions durant aquest any 2019' amb Lluís Torras i Josep Maria Valls" veure menys sobre "Econòmix-'Oportunitats i amenaces per les inversions durant aquest any 2019' amb Lluís Torras i Josep Maria Valls"

Els últims 214 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos