Econòmix   Econòmix - 2 de juny de 2017 02/06/2017 55:18

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat de la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, assumpte que ha estat protagonista del certamen BizBarcelona que ha tingut lloc aquesta setmana. Hem posat èmfasi en el canvi de mentalitat i fins i tot cultural que han de viure les Pimes perquè un 40% de les empreses seran totalment diferents en 4 anys. Aquest assumpte l'hem comentat amb Aleix Planas, director del BizBarcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat l'estat de la morositat a Espanya, la importància d'instaurar un règim sancionador per ser aplicat a aquelles empreses que paguen tard o molt tard i l'impuls des de la Comissió Europea d'incorporar codis ètics dins de les organizaciones empresariales. Per aquest temari hem comptat amb Pere Brachfield, consultor expert en l'administració del risc de crèdit i gestió d'impagats i professor de credit management de l'EAE Business School, i Carlos Rodríguez, empresari i gerent de Pinter, empresa de pintures i derivats.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat vint posicions de teleoperadors per treballar en call centers de Barcelona amb sous bruts entre 7,52€ i 8€ l'hora. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món DEL BÉ COMÚ, l'alcalde de La Granadella i president de l'Associació de Municipis Eòlics de Catalunya (AMEC), Carles Gibert ens ha explicat com el municipi de La Granadella està implementant de forma pràctica el model econòmic del bé comú.

Econòmix
Más opciones