Econòmix   Econòmix - 18 de novembre de 2019 18/11/2019 55:07

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Albino Campo, president del Clúster Digital de Catalunya, per tractar el Programa Clúster Open Challenge, que impulsa la innovació a les grans i mitjanes empreses a través de la col·laboració amb start-ups. Programa desenvolupat pel Clúster Digital, ACCIÓ i BIBA Venture Partners. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que des de demà dimarts 19 i fins a dijous 21 de novembre, Fira de Barcelona, en el seu recinte de Gran via, acollirà l'Smart City Expo World Congress; ha anunciat que dijous 21 de novembre l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Indicadors d'Activitat del Sector Serveis; i ha divulgat que divendres 22 de novembre la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya impartirà el curs "Tècniques de negociació positiva".

A continuació a la Tertúlia, Ramon Alfonso, professor d'Economia Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU, i Ramon Roca, director de L'Econòmic, suplement d'economia d'El Punt Avui, han analitzat el mercat del petroli que viu en constants canvis: preus, oferta, demanda i situació geopolítica, tot abordant que la petroliera saudita Aramco, la més gran i important del món, ha anunciat la seva sortida a borsa. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Borja Forneguera, senior talent development consultant d’Experis. Avui la feina que hem proposat és per treballar com a cap de vendes en una empresa del sector cosmètic, amb un sou brut anual entre els 40.000 i 50.000€ més variable.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de les relacions sentimentals entre treballadors d'una empresa i hem confirmat que són totalment lícites, encara que en d'altres països poden existir protocols que les eviten. I finalment a Territori autònomRafa Marès, autònom que exerceix la seva professió de comptable i assessor fiscal des de fa quasi 40 anys, ens ha explicat els seus valors afegits front d'un sector amb alta competència, alhora de relatar els seus reptes de futur.

Econòmix
Más opciones