Econòmix   Econòmix - 9 d'octubre 2015 09/10/2015 55:19

Avui a l'espai d'actualitat de l'Econòmix hem tractact les reformes en matèria laboral que la patronal CEOE planteja als partits polítics i ho hem fet amb Sandalio Gómez, professor de l'IESE Business School.

A continuació, hem començat la tertúlia econòmica comptant amb Agustí Sala, president de l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica de Catalunya (APIEC) i María José Tarancón, assessora fiscal i llicenciada en dret i ciències econòmiques. Amb ells hem parlat de la disminució dels concursos de creditors a Catalunya; en concret han registrat una baixada del 31% en els primers nou mesos de l'any. A més, aprofitant que Apple avui ha posat a la venda els seus nous iphones, hem comentat la innovació en la telefonia intel.ligent i com aquesta ha canviat i canvia el consum.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat 7 posicions de teleoperadors per a una empresa de call center. Tots els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món Pime, hem parlat de l'empresa Numintec i dels avantatges de la telefonia IP, que entre d'altres, pot generar estalvis fins a un 80% en les infraestructures TIC. Aquest assumpte l'hem tractat amb Albino Campo, director general de Numintec.

Econòmix
Más opciones