• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix - 'Les energies renovables: present i futur"'amb Xavier Farriols i Roberto Villafáfila

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 18 de març de 2019

Econòmix - 'Les energies renovables: present i futur"'amb Xavier Farriols i Roberto Villafáfila

18 març 2019

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Manel Simon, director d’Afrucat, l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, ha comentat l’aposta per la sostenibilitat i, en concret, pels envasos de cartró del sector hortofructícola a Catalunya. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 20 de març la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona oferirà la presentació del llibre: ''La fiscalitat energètica. Sentit, objectius i criteris d'aplicació''; ha anunciat que des de dimecres 20 de març i fins a diumenge 24 Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà el Saló de l'Ensenyament; i ha divulgat que divendres 22 de març l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'ECIS, l'Enquesta de Comerç Internacional de Serveis referent al 4T de 2018.

A continuació a la Tertúlia, Xavier Farriols, director de negoci elèctric de Factorenergia i president del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, i Roberto Villafáfila, Investigador del centre tecnològic CITCE a la Universitat Politècnica de Catalunya, han analitzat el present i futur de les energies renovables. A mitja tertúlia he presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group. Avui hem proposat feina per treballar com a administratiu/va d’exportacions en una empresa ubicada a la població de l’Aldea amb un sou brut anual entre els 17.000 i 19.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’una mesura de pressió per part de l’Administració Nord-Americana perquè els contribuents paguin els seus deutes tributaris: la retirada del passaport. I finalment a Món del Bé Comú, Marta Pulido, responsable de l’àrea de qualitat de l’empresa EMSER, ha tractar l’aplicació de l’economia del bé comú a la seva companyia que pertany al sector industrial i de l’enginyeria.

veure més sobre "Econòmix - 'Les energies renovables: present i futur"'amb Xavier Farriols i Roberto Villafáfila" veure menys sobre "Econòmix - 'Les energies renovables: present i futur"'amb Xavier Farriols i Roberto Villafáfila"

Els últims 210 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos