Econòmix   Econòmix - 13 de gener de 2017 13/01/2017 55:01

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat la recent sentència del jutge Ruiz de Lara que anul.la per abusiva la clàusula que impedeix entregar l'habitatge per cancel.lar el deute amb el banc. La sentència apunta manca de transparència en la clàusula anul.lada. Aquest assumpte i tota la confusió creada l'hem comentat amb Jesús Sánchez, vicepresident de la Comissió de Normativa del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem parlat de la intel.ligència artificial, del seu significat i de la seva afectació sobre l'empresa i l'ocupació. Per aquest temari hem comptat amb Jaume Gurt, enginyer de telecomunicacions i director d'Organització i Desenvolupament de Persones de Schibsted Spain, i Ramon López de Mántaras, director de l'Institut d'Investigació en Intel.ligència Artificial del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de carreter per treballar en una empresa del sector de l'automoció amb un sou brut anual de 22.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a martorell@gigroup.com

I a Món del BÉ COMÚ hem explicat com la Universitat de Barcelona està implementant criteris del model de l'Economia del bé comú amb Mercè Carreras, professora de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

Econòmix
Más opciones