Econòmix   Econòmix - 9 de juny de 2017 09/06/2017 55:14

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat d'ICF Eurocrèdit una nova línia de finançament per les petites i mitjanes empreses dotada amb 184 milions d’euros que està cofinançada al 50% per l’Institut Català de Finances i el fons FEDER de la Unió Europea a un tipus d'interès de l'Euribor a 12 mesos més un diferencial a partir de l'1%. L'element més innovador d'aquests préstecs per les pimes és que podran finançar, entre d'altres coses, el circulant de les empreses. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat l'estat de l'aprenentatge dels idiomes a casa nostra tot destacant el nivell d'anglès entre les comunitats autònomes i trencant un mite conforme els més joves poden aprendre millor l'idioma, segons un informe divulgat pel World Economic Forum la gent de mitjana i tercera edat també pot aprendre perfectament un idioma diferent al seu. Alhora durant la tertúlia també hem abordat la correlació positiva entre parlar idiomes i aconseguir una bona feina i millor remunerada. Per aquest temari hem comptat amb Michelle Courtright, directora d'estudis de l'acadèmia d'anglès Boost School of English, Frederic Delmàs, CEO de Delmàs Tubes, empresa amb seu a La Roca del Vallès que exporta un 70% de la seva producció, i Pilar Sánchez, estudiant d'anglès.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de tècnic en recursos humans per treballar en una multinacional del sector de l'automoció amb un sou brut anual entre els 23.000 i 25.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món Immobiliari, Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ens ha explicat l'estat dels preus de l'habitatge tant pel que fa a la compra com el lloguer tot destacant que els preus estan pujant a ciutats com Barcelona però que no hi ha bombolla immobiliària.

Econòmix
Más opciones