Econòmix   Econòmix - 30 de març de 2018 30/03/2018 55:34

A l'espai d'actualitat econòmica hem comentat la rebaixa impositiva que planteja la Comunitat de Madrid i que seria molt convenient també per a Catalunya. Per aquest assumpte hem comptat amb Carme Jover, economista i membre dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya. A continuació, a la tertúlia, hem abordat la gestió de l’aigua, un recurs clau per la vida i l’economia, tot destacant la petjada hídrica i la importància de reciclar aquesta matèria primera limitada. Per aquest temari hem tingut de tertulians a Jordi Roca, catedràtic d'economia de la Universitat de Barcelona, expert en aigua, i Miquel Rovira, cap de la unitat de Sostenibilitat d'Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Melina Díaz, consultora de servei d'Adecco, ha proposat feina per treballar com a comercial en una immobiliària a Barcelona amb un sou brut anual de 20.000€ més comissions. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’un delicte contra la fauna i, en concret, ens ha explicat que matar rat penats de ferradura pot tenir penes monetàries molt importants i fins i tot la presó.

I a Món PIME, Mireia Trepat, cofundadora de Freshly Cosmetics, ens ha donat a conèixer el model de negoci de la seva empresa fonamentat en productes lliures de tòxics i en l'e-commerce.

Econòmix
Más opciones