Econòmix   Econòmix-29 d'octubre de 2018 29/10/2018 55:18

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix en Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ha parlat de l’enrenou creat pel Tribunal Suprem pel que fa a qui deu pagar l’impost hipotecari, el denominat Actes Jurídics Documentats; el banc o bé el client del banc.

Tot seguit a l'Agenda econòmica l'Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha tractat la publicació per part de l'Institut Nacional d'Estadística, aquest dimecres 31 d'octubre, de l’estadística d’hipoteques referent al mes d’agost passat; ha anunciat que Fira Barcelona acollirà en el seu recinte de Montjuïc el saló del Manga, des de dijous 1/11 a diumenge 4/11/18; i ha divulgat que aquest dimecres 31 d’octubre la seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzarà un curs pràctic sobre els nous models d'informes d'auditoria.

A continuació a la tertúlia, Carme Ruiz, professora del Departament d'Empresa i Economia de la Universitat Abat Oliba, i Natalia Pujades. CEO de Scratch School, han abordat l'emprenedoria en femení tot destacant que la bretxa entre l’emprenedoria masculina i femenina, encara que segueix existint, ha detectat un canvi de tendència en positiu des de l'any 2013, segons el darrer Informe sobre emprenedoria Global Enterpreneurship Monitor (GEM). A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín. consultora de Gi Group, per proposar feina per treballar com a responsable d'Exportacions en una empresa ubicada a la població de l’Aldea (Tarragona).

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield, ha relatat el que passa si un arrendador entra dins de l’habitatge del llogater sense permís, tot responent la pregunta: estem davant d’un delicte de violació del domicili?. I Món del Bé Comú, Ramon Farreny, expert en ecoinnovació i economia circular i consultor en ciència i tecnologia ambientals, ha explicat la relació entre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Economia del Bé Comú.

Econòmix
Más opciones