Econòmix   Econòmix - 1 de juliol de 2016 01/07/2016 55:21

Avui, darrer programa de la temporada 2015-2016, a l'espai d'actualitat econòmica hem parlat de les conseqüències econòmiques a curt termini del Brexit com la devaluació de la lliura esterlina i la disminució del rating del deute sobirà britànic. Aquest assumpte l'hem comentat amb Josep Lladós, professor d'economia de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

A continuació, a la tertúlia, aprofitant l'avinentesa que l'estiu s'omple de festivals musicals, hem abordat quins són els elements clau per gestionar un festival musical tot explicant les principals partides de costos i d'ingressos. Per aquest temari hem comptat amb Carlos Hartmann, director del Festival de Música Clàssica Santa Florentina, i Montse Faura, directora general i artística del Festival de Torroella de Montgrí.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de tècnic comercial amb experiència dins del sector de la fusta per treballar en una empresa multinacional. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI hem tractat la realitat del mercat de lloguer d'habitatge a la ciutat de Barcelona amb Joan Ràfols, president de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona.

A tots els oients seguidors de l'Econòmix us desitgem un bon estiu!!!

Econòmix
Más opciones