Econòmix   Econòmix - 24 de febrer de 2017 24/02/2017 55:38

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem explicat en què consisteix l'acord comercial entre la Unió Europea i el Canadà, el denominat com a CETA, que acaba de rebre el suport del Parlament Europeu i entre d'altres beneficis destaquen que les empreses europees veuran reduïts els aranzels per exportar amb la conseqüent generació d'estalvis i disposaran de millor accés als contractes públics canadencs. Alhora també, el CETA contempla un reconeixement mutu de les qualificacions professionals. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ferran Tarradellas, director de l'Oficina de Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat la desigualtat en el repartiment de la riquesa tot donant resposta una pregunta fonamental: per què està augmentant la desigualtat a la nostra societat? Per aquest temari hem comptat amb Míriam Feu, responsable d'Anàlisi Social i Incidència de Càritas Diocesana de Barcelona, i Carlota Bassols, responsable dels Programes d'Inclusió Social i de Pobresa de Creu Roja.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'administratiu per treballar en una empresa de la logística de l'automòbil amb un sou brut anual de 16.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món PIME, Mercè Claramunt, responsable del Centre de Mediació del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ens ha explicat el què és la mediació com a mètode extrajudicial per resoldre els conflictes i els beneficis de la seva aplicació per les petites i mitjanes empreses.

Econòmix
Más opciones