Econòmix   Econòmix - 17 de novembre de 2017 17/11/2017 55:28

A l'espai d'actualitat econòmica hem tractat el trasllat de domicili fiscal, fora de Catalunya, per part de prop d'un miler d'empreses, alhora també d'explicar que el canvi de domicili social d'una companyia és l'antesala del canvi del seu domicili fiscal. Aquest assumpte l'hem comentat amb Jacint Soler Padró, economista, advocat i president de la World Jurist Association a Espanya,

A continuació, a la tertúlia, hem abordat com fer negoci a Internet i, en particular, els casos de Google i Facebook. Per aquest temari hem comptat amb Inma Rodríguez-Ardura, professora i directora del Grup de Recerca de Negoci Digital de la Universitat Oberta de Catalunya i professora de la Universitat de Miami, i Genís Roca, expert en internet i president de Roca Salvatella, consultora especialitzada en transformació digital.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Anna Delclós, directora de la Fundació Randstad a Catalunya, ha proposat feina per una persona amb discapacitat formada en comunicació audiovisual per treballar en un grup mediàtic, amb una retribució anual bruta d'entre 13.000 i 24.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de la tendència de les entitats financeres i dels propietaris d’habitatges d’estudiar la solvència i reputació dels seus clients a través de les xarxes socials.

I a Món Immobiliari, Carles Serradell, fundador i CEO de la plataforma de crowdfunding immobiliari INVESLAR, ens ha explicat el què és el micromecenatge immobiliari.

Econòmix
Más opciones