• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix - 'Com fan negoci a Internet els grans actors com Google?' amb Inma Rodríguez-Ardura i Genis Roca

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 17 de novembre de 2017

Econòmix - 'Com fan negoci a Internet els grans actors com Google?' amb Inma Rodríguez-Ardura i Genis Roca

17 nov. 2017

A l'espai d'actualitat econòmica hem tractat el trasllat de domicili fiscal, fora de Catalunya, per part de prop d'un miler d'empreses, alhora també d'explicar que el canvi de domicili social d'una companyia és l'antesala del canvi del seu domicili fiscal. Aquest assumpte l'hem comentat amb Jacint Soler Padró, economista, advocat i president de la World Jurist Association a Espanya,

A continuació, a la tertúlia, hem abordat com fer negoci a Internet i, en particular, els casos de Google i Facebook. Per aquest temari hem comptat amb Inma Rodríguez-Ardura, professora i directora del Grup de Recerca de Negoci Digital de la Universitat Oberta de Catalunya i professora de la Universitat de Miami, i Genís Roca, expert en internet i president de Roca Salvatella, consultora especialitzada en transformació digital.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Anna Delclós, directora de la Fundació Randstad a Catalunya, ha proposat feina per una persona amb discapacitat formada en comunicació audiovisual per treballar en un grup mediàtic, amb una retribució anual bruta d'entre 13.000 i 24.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de la tendència de les entitats financeres i dels propietaris d’habitatges d’estudiar la solvència i reputació dels seus clients a través de les xarxes socials.

I a Món Immobiliari, Carles Serradell, fundador i CEO de la plataforma de crowdfunding immobiliari INVESLAR, ens ha explicat el què és el micromecenatge immobiliari.

veure més sobre "Econòmix - 'Com fan negoci a Internet els grans actors com Google?' amb Inma Rodríguez-Ardura i Genis Roca" veure menys sobre "Econòmix - 'Com fan negoci a Internet els grans actors com Google?' amb Inma Rodríguez-Ardura i Genis Roca"

Els últims 181 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos