Econòmix   Econòmix - 17 de febrer de 2017 17/02/2017 55:05

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat l'empitjorament de la previsió de dèficit públic per Espanya durant aquest any 2017, segons les dades d'hivern acabades de difondre per la Comissió Europea. També hem fet una repassada dels registres de dèficit públic des de l'any 2008 i fins l'actualitat tot destacant que el creixement econòmic i la millora en la gestió de la despesa pública contribueixen a millorar la situació deficitària. Aquest assumpte l'hem comentat amb Miguel Ariño, professor del Departament d'Anàlisi de Decisions de l'IESE Business School.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat un tema controvertit i complexa: com compaginar feliçment la feina amb la relació de parella tot apuntant que el projecte de vida en comú, saber compatibilitzar la vida professional amb la vida personal i fer alguna renúncia són elements clau per ser feliços en parella i treballant. Per aquest temari hem comptat amb Maribel Martínez, psicòloga membre del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, i Ricard Alfaro, vicepresident de l'Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans (AEDIPE).

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'operari de controller financer junior per treballar en una empresa farmacèutica amb un sou brut anual d'entre 19.000 i 22.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a granollers@gigroup.com

I a Món IMMOBILIARI, Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ha fet un balanç de les compravendes d'habitatges durant l'any 2016 a Catalunya, any en que s'ha registrat un increment del 20% en aquest tipus d'operacions.

Econòmix
Más opciones