Econòmix   Econòmix - 31 de març de 2017 31/03/2017 55:34

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat el pla d'inversions per Catalunya anunciat pel president del Govern espanyol Mariano Rajoy que és tradueix en un volum monetari de 4.200 milions d'euros durant el període 2017-2020 i on la partida més beneficiada seran les infraestructures; des de Rodalies al Corredor Mediterrani passant per les carreteres, aeroport i port. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ferran Brunet, professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el benestar laboral i la salut dels treballadors tot destacant la seva correlació amb la productivitat empresarial. Els tertulians han aportat solucions per millorar aquest àmbit com el canvi d'hàbits per dormir més i amb major qualitat, fer més exercici físic, planificar pauses a la feina, evitar els grans àpats, treballar per objectius, crear les empreses una pla de riscos psicosocials i recordar que el presentisme laboral no aporta cap rendiment. Per aquest temari hem comptat amb Loly Fernández, responsable de salut laboral de CCOO a Catalunya, i Xavier Baraza, professor de la Universitat Oberta de Catalunya, expert en salut laboral.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'administratiu per treballar en una empresa de la indústria química farmacèutica amb un sou brut anual de 19.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a tarragona@gigroup.com.

I a Món FISCAL, Emilio Perez Pombo, Soci-Director de Perez Pombo, Abogados & Economistas i membre dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ens ha explicat els detalls més importants i algunes novetats de l’IRPF ara que el proper 5 d’abril comença el període de la declaració de la renda.

Econòmix
Más opciones