Econòmix   Econòmix - 6 de juliol del 2018 06/07/2018 54:46

A l'espai d'actualitat econòmica hem tractat les dades de disminució de l’atur registrades durant el passat mes de juny, on destaca una baixada de 89.968 persones aturades a tot l’Estat espanyol, de les que 15.376 han disminuït a Catalunya. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ernesto Poveda, economista i president de la consultora de Recursos Humans ICSA Grupo

A continuació, a la tertúlia, hem abordat la importància d’integrar la natura a les ciutats perquè més de la meitat de la població mundial viu en zones urbanes de més de 300.000 habitants. Per aquest temari hem comptat amb Francesc Baró, investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Hug March, professor d'Economia de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador del Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Laura Martín, consultora de la oficina de GI Group a Amposta, ha plantejat feina per treballar com a project manager en una empresa de l'automoció ubicada a la zona d'Hostalric (Girona) amb una retribució bruta anual entre els 45.000 i 55.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat del nou negoci que pot suposar la venda d’insectes per l’alimentació humana, encara que la situació a Espanya no és fàcil perquè manca una legislació pròpia.

I a Món del Bé Comú, Iñaki Alday, arquitecte amb despatx a Barcelona i impulsor del projecte de recuperació del riu Yamuna, ens ha explicat la recuperació d'aquest riu de l'Índia, que té un dels índex de contaminació més alts del món al seu pas per la ciutat de Nova Delhi.

Econòmix
Más opciones