Econòmix   Econòmix - 13/07/2018 13/07/2018 55:57

A l'espai d'actualitat econòmica hem tractat l’anunci de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, d’aplicar un impost a la banca per finançar el sistema de pensions de cara a l’any vinent. Aquest assumpte l'hem comentat amb Nacho Cornet, economista i advocat i president del Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat les causes i efectes de les vagues del personal aeri aquest estiu, tot ressaltant allò que poden fer els usuaris en el cas de cancel·lació o retard del seu vol. Per aquest temari hem comptat amb Dan Miró, advocat especialista en dret aeronàutic, i Jorge Gómez, coordinador del Sector Aeri de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Ana Bonilla, directora d'oficina de Randstad a Sant Cugat, ha plantejat feina per treballar com a mosso de preparació de comandes en una empresa del sector de l'alimentació amb una retribució bruta anual de 15.500€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat d’un lideratge no desitjat; Espanya és un dels països de l’OCDE amb major número de nini, aquells joves que ni estudien ni treballen.

I a Món Digital, Santiago Sánchez, CEO i Co-Fundador de l’empresa especialitzada en venta online Etailers i membre de la junta directiva del Clúster Digital de Catalunya, ens ha explicat l’impacte actual de les noves tecnologies sobre el consum i el comerç.

Econòmix
Más opciones