Confidències   Confidències - 7 de març 2015 07/03/2015 55:40

Són prou segures les vacunes? Són efectives? O un negoci de les Farmacèutiques? Hi reflexionem amb la Teresa Forcades, metgessa i religiosa, molt crítica amb l'aplicació de les vacunes de la Grip i la del Papil.loma Humà, perquè no s'ha demostrat la seva eficàcia i tenen possibles efectes secundaris greus. 

Forcades impulsa, amb Arcadi Oliveras, Procés Constituent, un intent de candidatura conjunta al Parlament, per aconseguir un nou país: més justícia social i una economia no capitalista, i amb el dret a decidir el futur polític, que no vol dir necessàriament la independència. 

Teresa Forcades defensa la unitat de la força i la desobediència civil tranquila per aconseguir els objectius.  Tot canvi ha de venir des de baix, --assegura--. També a l'Esglèsia. Valora positivament el Papa Francesc, però és crítica amb l'Esglèsia, que no reconeix el paper de les dones. Parla de "misogínia estructural de l'Esglèsia" i és especialment beligerant amb la corrupció política i un sistema econòmic basat en el negoci d'uns pocs i l'opressió de la resta.

Confidències
Más opciones