www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició Vespre - 17 gener 2020

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Territorial Catalunya - Els comuns proposen eleccions a la taula de partits

17 ene 2020

Aquesta tarda al Palau de la Generalitat s'han reunit el que han anomenat taula de partits JXC, ERC, PSC i comuns convocats pel president Torra però a iniciativa dels socialistes. Els comuns han proposat la celebració de comicis el mes d'abril un cop aprovat els pressupostos. 

I entre d'altres temes: cimera del clima catalana, la primera, en la que Generalitat ha volgut traslladar a empreses, organitzacions i institucions els compromisos d'assolir la neutralitat del carboni el 2050; impulsar la transició energètica i reduir l'impacte de la mobilitat entre d'altres reptes, però aquests compromisos són voluntaris. La Generalitat ha convocat aquesta tarda a la patronal per analitzar la seguretat de la petroquímica IQOXE, a La Canonja, on es va produir l'explosió que va causar la mort de 3 persones. La Fiscalia dona la raó al president de la Generalitat Quim Torra i no s'oposa a que continuï sent diputat i el Consell de Ministres ha avalat avui que la Generalitat torni a obrir les delegacions a l'Argentina, Mèxic i Tunísia.

ver más sobre "Territorial Catalunya - Els comuns proposen eleccions a la taula de partits" ver menos sobre "Territorial Catalunya - Els comuns proposen eleccions a la taula de partits"

Los últimos 3.946 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos