www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició matí Girona-14 d'octubre 2019

Edició matí Girona-Reforç policial a Girona a l'espera de la sentència

14 oct 2019

Avui destaquem que:

-La policia ha establert dispositius especials de protecció a diferents indrets sensibles de Girona a l'espera de les possibles mobilitzacions quan es faci pública la sentència del procés. Els mossos envolten l'estació d'alta velocitat i també hi ha més vigilància a la subdelegació del govern.

-El cap dels bombers a Girona admet que alguns parcs de la demarcació hauran de tancar puntualment fins a l'arribada de nous efectius. La previsió es que se'n incorporin 50 més peró no arribaran fins l'estiu que ve.

-El torneig de dramaturgia catalana inicia avui la seva novena edició a la sala la Planeta de Girona. Vuit autors competiran per guanyar la final d'aquest any, que se celebrarà el 9 de desembre.

ver más sobre "Edició matí Girona-Reforç policial a Girona a l'espera de la sentència" ver menos sobre "Edició matí Girona-Reforç policial a Girona a l'espera de la sentència"

Los últimos 3.644 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos