www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició matí Girona-25 de juny de 2019

Edició matí Girona-Balanç d'incidències durant la revetlla a les comarques de Girona

25 jun 2019

 Avui destaquem que:

- La policia local de Roses investiga la causa de l'incèndi que va cremar 5 motos i la façana d'un edifici la matinada passada. Durant la revetlla els bombers van fer 135 serveis per focs de poca consideració i es van registar unes 50 atencions mèdiques.

-L'ajuntament de Girona comença obres de millora de la xarxa de distribució d'aigua potable. Els treballs s'inicien al carrer Migdia i durant els proxims mesos afectaran diferents barris de la ciutat.

-El Celler de Can Roca es convertirà avui en un dels "millors entre els millors", la nova distinció que ha creat la publicació britànica restaurant's Magazine. És el reconeixement als establiments que alguna vegada han ocupat el número 1 al seu llistat dels 50 millors restaurants del món.

ver más sobre "Edició matí Girona-Balanç d'incidències durant la revetlla a les comarques de Girona" ver menos sobre "Edició matí Girona-Balanç d'incidències durant la revetlla a les comarques de Girona"

Los últimos 3.344 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos