Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 30/08/19 - 2ª hora 30/08/2019 14:56

Normalitat a l'aeroport del Prat en les primeres hores de la vaga dels treballadors de terra d'Ibèria. Vaga convocada per avui i demà --recordem-- que ha suposat la cancelació de 112 vols. La protesta té lloc en les dates de major mobilitat de l'estiu a l'aeroport.

Avui també hi ha aturades parcials a Renfe convocades pel sindicat CGT. Seran de dotze del migdia a 4 de la tarda i de vuit del vespre fins la mitjanit. Els serveis mínims garanteixen la circulació del 40 per cent dels combois a Rodalies, i del 78 per cent del servei a l'AVE.

Els parlarem de recollida selectiva de residus i de l'abocador de Vacamorta, al Baix Empordà. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha demanat a la Generalitat que el buidi després de desestimar un recurs on demanava més temps abans de començar les obres.

i a l'Hospitalet augmenten les queixes pels problemes de mobilitat causats per l'ús incívic de les bicicletes compartides del servei Mobike. Els usuaris poden deixar-les on vulguin i els vianants se les troben a les voreres, parcs, accesos del metro i fins i tot a sobre de les guies dirigides a les persones invidents.

Dels esports, l'Espanyol coneixerà aquest migdia els seus rivals en la fase de grups de la Lliga Europa, mentre el Barça ja sap que s'enfrontarà al BORUSSIA DORTMUND, a l'Inter de Milà i al Slavia de Praga en l'inici de la Lliga de Campions.
 

Cataluña Informativos
Más opciones