Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 29/08/19 - 2ª hora 29/08/2019 14:55

Vueling ha cancelat 92 vols per divendres i dissabte a l'aeroport del Prat com a conseqüència de la vaga dels treballadors de terra d'Iberia... Cancelacions que afecten a 14mil passatgers, per una vaga que tot i que es va anunciar que es desconvocava finalment s'ha mantingut perquè l'empresa es va negar a signar una comissió de seguiment dels acords presos. 

La Generalitat ha detectat quatre nous casos de listeriosi suposadament vinculats al brot d'Andalusia Ara està a l'espera de les analítiques per confirmar-ho.

El conseller d'Economia, Pere Aragonés, ha convocat la setmana vinent a Comuns i CUP com a socis preferents per començar a negociar els pressupostos de la Generalitat. I la vicepresidenta en funcions Carmen Calvo compareix per donar explicacions sobre la gestió de la crisi de l'Open Arms.

En clau esporiva, l'Espanyol juga avui a Ucraïna el partit de tornada de l'ultima ronda classificatòria per l'Europa League, i el Barça coneixerà aquesta tarda els seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions.
 

Cataluña Informativos
Más opciones