Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 29/08/19 - 2ª hora 29/08/2019 14:57

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 50 anys, veí d'Esplugues de Llobregat per haver circulat a 263 kilòmetres per hora per la C-33 on les velocitats màximes són d'entre 90 i 120 kilòmetres per hora segons els trams. L'home conduïa amb una sola mà i gravant-se amb video que després va penjar a les xarxes.

Els treballadors de terra d'Iberia a l'aeroport del Prat mantenen la vaga convocada demà i dissabte d'aquesta setmana. Vueling, l'areolínea més afectada per aquesta vaga, ha cancelat 92 vols.

A Lleida després de les pressions de la plataforma "fruita amb justicia social", la Paeria mantindrà l'alberg per a temporers fins al final de la campanya de la fruita. Aquest centre acull cada nit unes 60 persones que treballen o venen a treballar al camp i que no tenen on dormir.

Els hotelers de Salou i Lloret de Mar no amaguen la seva preocupació davant el retard en la adjudicació dels viatges de l'Imserso per la batalla legal entre els principals operadors en la licitació del programa.

Cataluña Informativos
Más opciones