Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 21/03/19 21/03/2019 15:01

El president de la Generalitat, Quim Torra, accepta retirar la pancarta amb el llaç groc dels edificis públics de l'administració catalana com suggereix el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, en periode electoral. Torra opta per buscar un símbol alternatiu per subrallar la seva defensa de la llibertat d'expressió. La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, avisa de que no acceptaran ardits.

Atents a la vintena sessió del judici del procés encara amb la declaració d'agents de la Guàrdia Civil que van participar en les investigacions dels fets de la tardor de 2017. En la sessió anterior un dels agents ha desvetllat que els Mossos van vigilar els moviments de la policia i guardia civil abans de l'1 d'octubre. Un altre agent de l'Institut Armat ha situat l'actual president Quim Torra en una nau on es van incautar 10 milions de paperetes del referendum. 

En clau científica, investigadors de la Vall d'Hebron han aconseguit produir una miniproteina per inhibir sense efectes secundaris un gen present en la major part de tumors. I en clau econòmica nous senyals d'alerta, cau la inversió estrangera a Catalunya i s'alenteix el creixement de les exportacions.

Cataluña Informativos
Más opciones