Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 11/04/19 11/04/2019 15:00

La propera mitjanit comença la campanya electoral per les eleccions generals. A Catalunya Esquerra Republicana encapçala totes les enquestes amb un PSC també a l'alça mentre Junts per Catalunya, els Comuns i el PP lluitaran per revertir la baixada que els hi pronostiquen els sondejos. Ciutadans es mantindria amb la mateixa representació. Repassem com serà aquest inici de campanya.  

Estarem al Suprem on el judici del procés es repren encara amb la declaració d'una quinzena d'agents del cos nacional de policia que van intervenir l'1 d'octubre. Aquest dimecres han declarat inspectors i agents d'aquest cos que han carregat amb duresa contra els Mossos als qui han acusat de fer-los seguiments. El comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Miquel Esquius, ha aprofitat el Dia de les Esquadres per revindicar la policia catalana com una policia radicalment democràtica.

Expliquem que el govern vol impulsar una llei catalana de l'eutanasia mentre demana a l'Estat la seva despenalització. Repassem els actes amb què Televisió Espanyola celebrarà els seus 60 anys d'emissions a Catalunya i en plana esportiva parlem de la victòria del Barça davant el Manchester United en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions.
 

Cataluña Informativos
Más opciones