Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 11/03/2019 11/03/2019 15:01

L'ex president Carles Puigdemont competirà amb el seu ex vicepresident, Oriol Junqueras, a les eleccions europees. Puigdemont encapçalarà la llista de Junts per Catalunya al Parlament Europeu.  L'ex president, a més, aconsegueix situar persones de la seva confiança també a la llista per les generals, que obrirà Jordi Sànchez, i a les municipals on la consellera de Presidència, Elsa Artadi, serà la segona després de Quim Forn.

Mentre la CUP ha decidit no presentar-se a les eleccions generals. El partit anticapitalista ha resolt en un Consell Polític extraordinari el debat intenr que mantenia des de feia setmanes. 

Al Tribunal Suprem es repren el judici del procés encara amb la declaració de Manel Castellví, qui era Cap d'Informació dels Mossos durant el referendum. En una setmana en què entre els testimonis citats hi ha el major Trapero i Josep Maria Jové, ex número 2 d'Oriol Junqueras. Tots dos estan investigats en altres jutjats a compte de l'1 d'octubre. 

Expliquem també l'assalt a un centre de menors estrangers no acompanyats la nit de dissabte a Castelldefels. Hi ha tres ferits, un menor i dos educadors.

Cataluña Informativos
Más opciones