Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 08/07/19 1ª hora 08/07/2019 11:59

A l'Audiència de Barcelona continua avui el judici per la pressumpta violació múltiple a una noia de 14 anys a Manresa. El seu testimoni és clau per a què la fiscalia decideixi si manté l'acusació d'abusos contra els processats o l'eleva a agressió sexual. La Comissió 8M Manresa té previst manifestar-se a les portes de l'Audiència.

Al Masnou, al Maresme, hi ha convocada una manifestació unitària per la convivència i de rebuig a les agressions que van patir dijous un grup de menors tutel.lats i alguns monitors del centre on viuen. L'atac, instigat per membres o persones afins a grups i partits d'ultra dreta va ser la resposta a l'intent de violació que un dels menors va cometre contra una noia del poble.

En plana política la setmana comença marcada per l'enèsim desencontre entre Junts per Catalunya i ERC després del malestar que ha generat entre els republicans que els junters pactessin amb el PSC governar conjuntament la Diputació de Barcelona, JXCAT recorda a Esquerra que també ha pactat amb els socialistes per apartar-los d'algunes alcaldies on havien estat els més votats i els demana una proposta per revertir aquests pactes.
 

Cataluña Informativos
Más opciones